Záleží na prostředí

Pokud se chystáte otevřít si restauraci, nezapomínejte na to, že skvělé jídlo a prvotřídní kuchař to je jen část úspěchu. Ta druhá samozřejmě spočívá v prostředí. Vracíme se tam, kde nám chutná, ale kde se také dobře cítíme. Kde to dobře vypadá a kde to dýchá atmosférou. Proto nepodceňujte tento důležitý aspekt a určitě se poraďte s kvalitním architektem, nebudete toho litovat.
 

Dobré rozhodnutí

Samozřejmě, že restauraci navštíví za měsíc mnoho lidí různých váhových kategorií a proto například stoly a židle z běžných materiálů nejsou tou pravou volbou. S nábytkem z masivu učiníte dobré rozhodnutí, protože takové vybavení déle vydrží a ještě k tomu úžasně vypadá. Zvláště, když si vyberete nábytek z dřeva asijského palisandru.

300x300bamboolik2018-1514655846.jpg
Záleží na prostředí
Ohodnoťte příspěvek